Učinki dobre terapevtske masaže so večplastni. Masaža sprošča mišično napetost, spodbuja krvni in limfni obtok, izboljša videz in elastičnost kože ter vezivnega tkiva. Masaža vpliva na osrednji živčni sistem in ustvari občutek globoke sprostitve, ugodja in dobrega počutja. Redna masaža bistveno pripomore k ohranjanju zdravih in prožnih sklepov, mišic in kit. Redno masažo priporočamo vsem tistim, ki veliko sedijo, športnikom po večjih obremenitvah ter našim bolnikom za vzdrževanje dobrega počutja po končanih terapijah.

Masaža celega telesa
Različni masažni prijemi sproščajo napete mišice in izboljšajo prekrvavitev. Masaža vzbuja ugodje in sprostitev. Priporočamo jo po napornih fizičnih in psihičnih dejavnostih. Med masažo ležite na masažni mizi skoraj v celoti pokriti. Odkriva se samo tisti del telesa, ki se masira. Pri masaži uporabljamo naravno olje z dodatki eteričnih olj.

— 55 minut —

masaža cela1

Terapevtska masaža hrbta in vratu
Masaža, pri kateri se osredotočimo na posamezne boleče ali prenapete mišice in druga mehka tkiva v predelu hrbta in vratu. Z različnimi tehnikami se tako sprošča kronično mišično napetost in vozle. Pritisk na prizadete strukture lahko povzroča občutke, ki so na meji med ugodjem in bolečino. Če imate bolečine, vam bo terapevt priporočil število potrebnih masaž ali vas napotil na katero od drugih terapij.

— 30 minut —

masaža vrat

Darilni boni

Z darilnim bonom za terapijo ali masažo lahko podarite prijetno darilo, na katerem se ne nabira prah. Izbirate lahko med naslednjimi darilnimi boni:

  • Terapija
  • Terapevtska masaža hrbta in vratu
  • Terapevtska masaža celega telesa
  • Darilni bon v poljubnem znesku

Veljavnost darilnih bonov je 1 leto. Darilne bone lahko naročite tudi po telefonu. V najkrajšem možnem času vam jih bomo poslali po pošti.

Športna masaža
Masaža, ki je namenjena rekreativcem ali vrhunskim športnikom. Masaža nog in hrbta sprošča napete in boleče mišice, pospeši proces regeneracije in prepreči zakrčenost mišic po težjih naporih. Masaža vsebuje obravnavo stopal, meč, sprednjih in zadnjih stegenskih mišic ter hrbta in vratu. Prijemi so nekoliko močnejši.

— 55 minut —

sportna masaža

Priporočamo:

  • V primeru hujših bolečin ali drugih težav je pogosto bolj primerno, da se namesto masaže odločite za ustrezno terapijo, ki je bolj ciljano usmerjena na reševanje vaše težave. Zato se lahko o namenu masaže s terapevtom posvetujete že pri naročanju.
  • S terapevtom se pred masažo posvetujte o vrsti masaže, ki bi bila za vas najbolj primerna. Prav tako se s terapevtom pred masažo pogovorite  o vaših izkušnjah z masažo in o morebitnih zdravstvenih težavah.
  • Pred masažo se stuširajte in vsaj uro pred masažo ne uživajte obilnejših obrokov hrane.
  • Po masaži priporočamo pitje tople tekočine in umirjeno aktivnost ali počitek.
  • Za ohranjanje dobrega počutja priporočamo redno masažo enkrat mesečno.

Pokličite nas in se naročite

Če vas zanima več o masažah ali nakupu darilnih bonov, nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.