Pilates soba FTG

Sezono vadb 2018/19 začenjamo v torek 11.09.2018 z vadbami Pilates osnovni in Pilates napredni po urniku. Vadbe Re – Move in Hrbtenica bodo na urniku v začetku oktobra.

Pilates soba ponuja različne vrste vadb, ki slonijo na temeljih Pilates vadbe.  Vadba v skupini vam omogoča, da je vadba učinkovita, da se ustrezno stopnjuje in prilagaja vašim sposobnostim. V pilates sobi verjamemo, da je vsak posameznik zgodba zase, zato so skupine majhne, obravnava pa individualna.  Za vse, ki imate željo po individualni vadbi, vadbi v paru ali skupini do 4 oseb pa imate možnost, da vam za vas organiziramo vadbo Pilates Privat.  Vabljeni vsi, ki si želite kakovostnega treninga in boljšega počutja.

NOVO! Pilates Privat

Katarzyna Chruślak, Staša Puc Vesel, Katka Grum, Nina Nose

Pilates privat je vadba po tvoji izbiri. Izbereš prosti termin in izbereš vaditelja. Pilates Privat je vadba za vse, ki želite kvalitetno vadbo tudi izven urnika skupinskih vadb. In kar je najboljše, za isto ceno lahko vadiš sam, lahko vadiš v paru, lahko v družbi prijateljic. Možne kombinacije si izbereš sam. Povabi moža, prijateljice ali sodelavce.

Razgibaj svoje življenje.

Pilates Privat

Cenik kart

Cenik
Napredni pilates

Priporočamo tistim, ki že poznate osnovne principe pilatesa. Vadba je zahtevnejša in poteka tekoče, brez ustavljanja. V vsako vajo poskušamo vpeljati 5 principov pilatesa, zaradi česar potegnemo iz vsake vaje maksimalen učinek. Rezultat redne vadbe je dobro počutje, pokončna drža, moč v jedru, povečana gibljivost telesa, sproščen ramenski del, boljše psihofizično počutje.

Uživaj v svojem telesu.

Napredni pilates

Ground zone
Individualna vadba

Individualna vadba je vadba s fizioterapevtom, ki program vadbe vedno prilagodi vašim zmogljivostim. Fizioterapevt vam pomaga razumeti pomen posamezne vaje, vam vaje demonstrira in vam pri izvedbi vaj tudi pomaga. Terapevt vadbo ustrezno stopnjuje in vas tako varno pripelje do želenih rezultatov.

V našem centru lahko izberete med kratko (30 min.) ali dolgo (55 min.) individualno vadbo. V okviru individualne vadbe lahko izbirate med različnimi že oblikovanimi programi ali pa se glede na vaše želje oblikuje poseben program:

 • Power Plate (30 min.): rehabilitacija po poškodbah kolena, izboljšanje mišične moči, oblikovanje telesa …
 • Individualni pilates (60 min.): uvod v pilates v skupini, bolečine v križu, nosečnice …
 • Vaje za stabilizacijo trupa (30 min.): pri bolečinah v križu, po porodu, v nosečnosti …
 • Terapevtski fitnes (60 min.): izboljšanje splošne telesne pripravljenosti, rehabilitacija po poškodbah, boleznih in operacijah …
 • Trening mišic medeničnega dna (30 min.): individualno učenje in vodenje vaj kombiniramo z vadbo na posebni napravi, ki vam omogoča, da spremljate napredek.

V dvoje je lepše.

Individualna vadba

Moja Pilates soba FTG online

Z vstopom v Pilates sobo online se lahko  prijavite na vadbo, si ogledate veljavnost karte, število porabljenih obiskov, se poljubno prestavite na drugo vadbo ali se od vadbe odjavite. Na ta način poskrbite, da bo vaša Pilates soba pisana na vašo kožo, zelo udobna in ugodna.

Prijava je omogočena vsem registriranim članom z veljavno karto.

Vstopi

Sezono vadb 2018/19 bomo pričeli v torek 11.09.2018 po urniku.  Priporočamo telefonsko ali On line prijavo. Se vidimo na vadbi.

Urnik v pilates sobi

Poglej
Osnovni pilates

Naučili se boste osnovnih principov, na katerih temelji pilates. Poudarek je na pravilni izvedbi vaj in dihanja. Vadbo priporočamo kot uvod v ostale vadbe, mamicam po porodu, ljudem z bolečinami v hrbtenici, malo starejšim ali tistim s preveliko telesno težo. Pilates odpravlja bolečine v ramenskem predelu, v vratu, hrbtenici. Poveča mišični tonus stabilizatorjev, mišic, ki so v notranjosti našega telesa in nas držijo pokonci.

Poišči samega sebe.

skupinske vadbe grosuplje

Darilo

Ob nakupu Celoletne karte za neomejen obisk skupinskih vadb vam podarimo darilni bon za masažo hrbta in vratu v vrednosti 35 EUR.

Veljavnost darilnega bona je 1 leto. Darilni bon je prenosljiv na drugo osebo.

Splošno

 

 • Ob nakupu izberete eno izmed kart, ki omogočajo različno število obiskov katerekoli vadbe v določenem časovnem obdobju.
 • Po nakupu karte se lahko prijavite na želeno vadbo že v recepciji ali pa se v okviru prostih mest razporejate sami preko portala Moja Pilates soba online.
 • Za registracijo na portal Moja Pilates soba online je potrebno, da ste v našem registru vpisani kot član in da so podatki pravilni. Če vam registracija ni uspela, se obrnite na recepcijo Fizioterapije Grosuplje.
 • Na portalu Moja Pilates soba online si lahko ogledate kakšna je veljavnost vaše karte, koliko obiskov ste porabili, na katero vadbo ste prijavljeni, se od vadbe odjavite ali spremenite vadbo.
 • Prijave na vadbo sprejemamo do 4 ure pred vadbo.
 • Odjava do 4 ure pred vadbo se šteje kot pravočasna odjava in tako lahko obisk izkoristite za drug termin v okviru veljavnosti vaše karte.
 • Prepozna odjava je odjava manj kot 4 ure pred vadbo. V tem primeru se obisk šteje kot porabljen.
 • Veljavnost karte Posamezni obisk je 7 dni.
 • Veljavnost karte 4 obiski je 28 dni.
 • Veljavnost karte 8 obiskov je 35 dni.
 • Veljavnost karte 12 obiskov je 90 dni.
 • Veljavnost karte 24 obiskov je 100 dni.
 • Letne članarine ne zaračunavamo.

Info

Za dodatne informacije nas pokličite. Želimo vam prijetno vadbo in veliko zdravja.

Telefon 01 786 31 35