Pilates soba FTG

Sezono vadb 2019/20 začenjamo v ponedeljek 16.09.2019.   

Pilates soba ponuja različne vrste vadb, ki so namenjene odpravljanju posledic sodobnega načina življenja. Vadba v manjših skupinah vam omogoča, da je vadba učinkovita, da se ustrezno stopnjuje in prilagaja vašim sposobnostim. V Pilates sobi verjamemo, da je vsak posameznik zgodba zase, zato so skupine majhne, obravnava pa individualna.  Za vse, ki imate željo po individualni vadbi, vadbi v paru ali skupini do 4 oseb pa imate možnost, da vam za vas organiziramo vadbo Pilates Privat.  Vabljeni vsi, ki si želite kakovostnega treninga in boljšega počutja.

Pilates osnove

1. tromesečje: od 17.09. do 20.12.2019

Naučili se boste osnovnih principov, na katerih temelji pilates. Poudarek je na pravilni izvedbi vaj in dihanja. Vadbo priporočamo kot uvod v druge vadbe in po končani terapiji, če vam terapevt to priporoča. Pilates odpravlja bolečine v ramenskem predelu, v vratu, hrbtenici. Poveča mišični tonus stabilizatorjev, mišic, ki so v notranjosti našega telesa in nas držijo pokonci. Na urniku od 17.09.2019 do 20.12.2019!

Poišči samega sebe.

skupinske vadbe grosuplje

Pilates s pripomočki

2. tromesečje: od 06.01. do 27.03.2020

V drugem tromesečju bomo osvojenim osnovnim principom dodali pripomočke, s katerimi bo vadba postala nekoliko bolj zahtevna in zabavna. Rezultat vadbe pa dobro počutje, moč v jedru, boljša gibljivost, pokončna drža. Na urniku od 06.01.2020 do 27.03.2020.

Uživaj v svojem telesu.

 

Napredni pilates

Dinamični pilates

3. tromesečje: od 30.03. do 21.06.2020

Dinamični pilates je nadgradnja vsega, kar ste se naučili v prejšnjih tečajih. Gibanje je nekoliko hitrejše, vaje pa se med seboj povezujejo v sklope. Na urniku od 30.03.2020 do 21.06.2020.

Razgibaj svoje življenje.

_MG_3923 copy

Terapevtska vadba

1. Tromesečje: Baza od 17.09. do 20.12.2019

Terapevtska vadba je namenjena vsem, ki bi se želeli udeležiti skupinskih vodenih vadb, ampak vas pred tem ustavljajo različne poškodbe in ovire. Terapevtsko vadbo namreč vodi fizioterapevt, ki se zaveda vaših težav in omejitev ter tako vadbo prilagodi vam in vašim trenutnim zmožnostim. V prvem tromesečju bomo skupaj ustvarili močno bazo, ki bo služila kot odrivna deska za nadaljne vadbe. Vaje bojo osredotočene predvsem na mišice trupa (hrbet, trebuh), da bo vaša drža pokončna, hrbtenica razbremenjena, izvajanje ostalih vaj pa pravilno in nadzorovano.

Naš cilj je ustvariti vadbo, ki vam bo omogočila gibanje ne glede na težave s katerimi se trenutno soočate ter ustvariti močno bazo, ki vam bo pomagala preprečiti nadaljne poškodbe.

Ovire niso ovira.

Pilates

Terapevtska vadba

2. Tromesečje: Kolki in kolena od 06.01. do 27.03.2020

V drugem tromesečju bomo močni bazi dodali vaje s poudarkom na mišicah spodnjega uda. Ta vadba predstavlja izjemno priložnost za vse s sedečim načinom življenja, bolečinami v kolkih ali kolenih ter občutkom slabe gibljivosti. Osredotočili se bomo povečanju gibljivosti v kolkih in kolenih ter ustvarjanju večje moči spodnjega uda, ki vam bosta pomagali izboljšati kvaliteto vsakdanjega življenja z manj bolečinami.

Lahkih nog naokrog.

 

_MG_3949 copy - Kopija

Terapevtska vadba

 3. Tromesečje: Ramenski obroč in vrat od 30.03. do 21.06.2020

V tretjem tromesečju se bomo osredotočili na mišice ramenskega obroča in vratu. Z raztezanjem, povečanjem gibljivosti in moči v zgornjem delu telesa se bomo lotili odpravljanja poškodb in slabe drže, ki omejujejo vaše gibanje in ugodje v vsakdanu.

Naš cilj je, da po treh tromesečjih terapevtskih vadb okrepite svoje telo po poškodbah in se naučite izvajati vaje na pravilen in nadzorovan način, ne glede na težave, ki vas ovirajo danes.

Pripravljen na nove izzive.

_MG_3893 copy

 

Pilates Privat
Pilates Privat je vadba za vse, ki želite kvalitetno vadbo tudi izven urnika skupinskih vadb. In kar je najboljše, za isto ceno lahko vadite sami ali v paru.  Možne kombinacije si izberete sami. Povabite moža, prijateljico ali sodelavca. Pilates privat je vadba po vaši izbiri. Izberete prosti termin in vaditelja. Skupaj določite cilje in  namen vadbe.

 

Pilates Privat

Individualna vadba

Individualna vadba je vadba s fizioterapevtom ali kineziologom, ki program vadbe vedno prilagodi vaši zmogljivosti ali poškodbi. Terapevt vam pomaga razumeti pomen posamezne vaje, vam vaje demonstrira in vam pri izvedbi vaj tudi pomaga. Terapevt vadbo ustrezno stopnjuje in vas tako varno pripelje do želenih rezultatov.

V našem centru lahko izberete med kratko (30 min.) ali dolgo (55 min.) individualno vadbo. V okviru individualne vadbe lahko izbirate med različnimi že oblikovanimi programi ali pa se glede na vaše želje oblikuje poseben program:

 • Power Plate (30 min.): rehabilitacija po poškodbah kolena, izboljšanje mišične moči, oblikovanje telesa …
 • Vaje za stabilizacijo trupa (30 min.): pri bolečinah v križu, po porodu, v nosečnosti …
 • Trening mišic medeničnega dna (30 min.): individualno učenje in vodenje vaj kombiniramo z vadbo na posebni napravi, ki vam omogoča, da spremljate napredek.

V dvoje je lepše.

Individualna vadba

Moja Pilates soba FTG online

Z vstopom v Pilates sobo online se lahko  prijavite na vadbo, si ogledate veljavnost karte, število porabljenih obiskov, se poljubno prestavite na drugo vadbo ali se od vadbe odjavite. Na ta način poskrbite, da bo vaša Pilates soba pisana na vašo kožo, zelo udobna in ugodna.

Prijava je omogočena vsem registriranim članom z veljavno karto.

Vstopi

Urnik v pilates sobi

Poglej

Cenik kart

Cenik
Terapevtska joga
8 vadb: od 16.09. do 18.11.2019
Na osmih srečanjih se boste naučili osnovnih položajev hatha joge in jih z dihanjem povezali v “flow”. Preko asan boste začutili svoje telo in prepoznavali globlja stanja v telesu. Vadba je primerna za začetnike in tudi tiste, ki ste se že srečali z jogo. Človek ima v sebi močna orodja s katerimi lahko vpliva na svoje počutje in zdravje. Gibanje in dihanje sta dve taki orodji, ki ju lahko enostavno uporabimo. Ko boste znali prepoznati znake prekomerne napetosti in stresa boste lažje ustrezno reagirali. Na urniku od 16.09.2019 do 18.11.2019.
Spoznaj sebe preko gibanja in dihanja. 
barbara
Terapevtska funkcionalna vadba

1. tromesečje: od 18.09. do 20.12.2019

Funkcionalna vadba temelji na sestavljenih funckionalnih gibih, ki jih uporabljamo v vsakodnevnem življenju in je namenjena vsem, ki želijo izboljšati splošno telesno pripravljenost. Vaje vključujejo več misičnih skupin, zato hkrati krepimo celotno telo. Vadba vključuje krepilne vaje z lastno težo ter pripomočki, prav tako se bomo posvetili ustrezni mobilnosti sklepov, agilnosti ter vzdržljivosti. Vadba je sestavljena iz splošnega in dinamičnega ogrevanja, glavnega dela, kjer se posvetimo predvsem vadbi za moč, vadbo pa zaključimo z razteznimi vajami. Vadili boste v majhnih skupinah, zato lahko pričakujete strokoven in individualiziran pristop, saj lahko težavnost vaj vedno prilagodimo vašim sposobnostim in znanju.

V prvem tromesečju se bomo posvetili predvsem pravilni tehniki posameznih vaj z lastno težo. Osnova vadbe bo stabilizacija trupa skupaj z vajami za moč za spodnji in zgornji del telesa.  Drugo tromesečje bo temeljilo na nadgradnji teh vaj z uporabo različnih pripomočkov kot so velike žoge, uteži, elastike, trx trakovi itd, tretje tromesečje pa bomo naučene vaje vključilo v bolj dinamičen okvir, s čimer bomo povečali zahtevnost in intenzivnost vadbe.

 

_MG_4103 copy2

Groundzone baza

1. tromesečje: od 16.09. do 20.12.2019

Groundzone je inovativna in atraktivna vadba, ki vključuje gibalne vzorce, na katere zaradi sodobnega načina življenja pozabimo. Vadba izboljša motorično sposobnost v vseh komponentah. Groundzone vpliva na gibljivost in  moč, izboljša se  koordinacija gibanja.  Po končanem prvem tromesečju boste znali osnovne vaje groundzona, kot so škorpjon, pošast, rak in podobno. Vadba je zabavna in polna presenečenj.

Nazaj v preteklost.

60530234_298994527694356_3117148892475424768_n (2)

Groundzone dinamika

2. tromesečje: od 06.01. do 27.03.2020

ground zone 2

 

Groundzone moč

3. tromesečje: od 30.03. do 21.06.2020

Groun done 1

 

Splošno

 

 • Ob nakupu izberete eno izmed kart, ki najbolj ustreza vašim načrtovanim obiskom vadbe. Priporočamo nakup tromesečne karte, ki vam zagotavlja mesto na izbrani vadbi, obenem pa vam omogoča, da se s pravočasno odjavo tudi prestavite na katerokoli drugo vadbo v okviru prostih mest.
 • Po nakupu karte se lahko prijavite na želeno vadbo že v recepciji ali pa se v okviru prostih mest razporejate sami preko portala Moja Pilates soba online.
 • Za registracijo na portal Moja Pilates soba online je potrebno, da ste v našem registru vpisani kot član in da so podatki pravilni. Če vam registracija ni uspela, se obrnite na recepcijo Fizioterapije Grosuplje.
 • Na portalu Moja Pilates soba online si lahko ogledate kakšna je veljavnost vaše karte, koliko obiskov ste porabili, na katero vadbo ste prijavljeni, se od vadbe odjavite ali spremenite vadbo.
 • Prijave na vadbo sprejemamo do 4 ure pred vadbo.
 • Odjava do 4 ure pred vadbo se šteje kot pravočasna odjava in tako lahko obisk izkoristite za drug termin v okviru veljavnosti vaše karte.
 • Prepozna odjava je odjava manj kot 4 ure pred vadbo. V tem primeru se obisk šteje kot porabljen.
 • Veljavnost karte Posamezni obisk je 7 dni.
 • Veljavnost karte 4 obiski je 28 dni.
 • Veljavnost tromesečne karte 1x tedensko je v okviru veljavnega časovnega obdobja.
 • Veljavnost tromesečne karte 2x tedensko je v okviru veljavnega časovnega obdobja.
 • Letne članarine ne zaračunavamo.

Info

Za dodatne informacije nas pokličite. Želimo vam prijetno vadbo in veliko zdravja.

Telefon 01 786 31 35